Gömbszörppel a világ körül

Miért éppen Kína?

2018. október 08. 20:00 - Maamoo

kina2.jpgKína... Ha ezt hallod, csakis a kínai zokni árus, maximum a kínai gyors kajálda jut az eszedbe a Plázákban. Pedig Kína egészen más!!! Persze ott is van sok-sok ruhaneműt és minden mást áruló bolt és piac, de valahogy teljesen más. Na és persze gyorsétterem is van, hiszen a kínaiak leginkább kifőzdében esznek. Gyors és olcsó és még mosogatni sem kell. De az is biztos, hogy egy nálunk élő kínai fix, hogy sose enne, egy pesti plázás „kínaiban”. Ő lepődne meg leginkább, hogy nézd már ez kínai??? De gondoljunk bele, mi sem rendelnénk osztrák szomszédainknál ungarische gulásht, mert az köszönő viszonyba sincs az itthon főzött jó kis gulyással.

De milyen is a kínai? Legalább is az én szememmel: hangos, tolakodó, törtető, csámcsog, szürcsöl, böfög, ja és köpköd. Mindenütt. Az utcán, a metrón stb. Undorító!!! Mondjuk mi. De nekik ez így jó. És aki ezt nem tudja elviselni, az semmiképpen ne menjen Kínába!!! És aki így dönt, az lemarad a világ sok-sok csodájáról. De, ha mégis veszed a bátorságot és nekivágsz, akkor gondolj arra, hogy nem ők hívtak téged, fogadd el és légy nyitott!!! Te csak nyerhetsz!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gombszorppelavilagkorul.blog.hu/api/trackback/id/tr8914287371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása